Stiinta & Tehnologie

#prezentare oficiala #facelift #renault clio

Renault Clio Symbol facelift

Renault a oferit primele imagini cat si primele date oficiale cu privire la noul model Clio Symbol, sau Thalia cum mai este cunoscut in anumite tari. Modelul va fi prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Moscova ce urmeaza sa aiba loc saptamana viitoare. Modelul urmeaza sa fie disponibil pentru majoritatea tarilor europene printre care si Turcia si Rusia.

Mai multe imagini cu Renault Clio Symbol facelift

O analiza atenta a design-ului noului Clio Symbol ne arata numeroasele asemanari dintre acesta si Dacia Sandero , in partea frontala, precum si cu modelul Dacia Logan , la extremitatea din spate a masinii.

Noul Clio Symbol va avea o lungime de 4260 mm si o inaltime de 1430 mm ceea ce se traduce printr-un spatiu generos in interior, atat pentru pasageri cat si pentru bagaje.

In legatura cu motorizarile, oficialii Renault au afirmat ca urmeaza sa beneficieze de cele mai noi motoare dezvoltate si putem presupune ca va imparti aceeasi gama de propulsoare ca si Dacia Logan. Printre acestea avem doua motorizari pe benzina de 1.4 litri si 1.6 litri cu puteri cuprinse intre 75 si 100 CP precum si o motorizare diesel de 1.5 litri si 85 CP.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea