Stiinta & Tehnologie

#franta #renault #sandero gpl #dacia

Renault are probleme cu Dacia Sandero GPL in Franta

O publicatie franceza a anuntat ca mai multi proprietari de Dacia Sandero GPL din Franta au semnalat emanatii de gaze in autoturism. Se pare ca acum problema a fost recunoscuta si de cei de la Renault.

Dupa mai putin de o suta de cazuri identificate in reteaua Renault, precum si in urma a aproximativ 20 de reclamatii la serviciul de relatii cu clientii, compania a dispus efectuarea unei anchete asupra presupuselor emanatii. Cu toate acestea, in mai multe ateliere tehnicienii de retea nu au depistat acele mirosuri care se pare ca ii deranjeaza pe proprietarii de Sandero GPL. Totusi, Renault a insarcinat inginerii sa identifice cauza potentialei probleme.

Chiar daca cercetarile sunt in curs de desfasurare, Renault asigura utilizatorii de Sandero GPL ca aceste posibile scurgeri nu pun in pericol securitatea si sanatatea ocupantilor masinii.

Pe de alta parte, la modelele aduse de proprietari si analizate nu s-a identificat nici o scurgere la sistemul de alimentare cu gaz. De asemenea, filiala italiana care utilizeaza acelasi sistem pe mai multe modele Renault, nu a identificat nici un caz similar.

Potrivit inginerilor francezi de la Losange, acest miros asemanator cu cel de oua stricate ar putea proveni de la post-combustie, fenomen intalnit si la inceputul anilor 90, o data cu debutul primelor catalizatoare. Pana la aflarea cauzei si propunerea solutiei, proprietarii care au identificat astfel de probleme au fost invitati sa ia legatura cu serviciul de relatii cu clientii Renault sau cu atelierele Renault-Dacia cele mai apropiate.

Cititi mai multe pe Auto.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea