Stiinta & Tehnologie

#megane coupe #renault #preturi #lansare

Renault a anuntat preturile pentru Megane Coupe

Renault si-a anuntat preturile pentru noul model Megane Coupe ce urmeaza sa fie livrat catre clienti de la inceputul lui 2009, insa comenzile pot fi facute chiar de luna aceasta.

Masina va fi disponibila in trei versiuni de echipare : Expression, Dynamique si Privelege. Pretul anuntat pentru Marea Britanie este cuprins intre 18.428 euro si 24.437 euro si sunt disponibile 6 variante de motorizare .

Cea mai ieftina varianta a noului Megane Coupe dispune de jenti de aliaj usor de 16 inch, CD player cu 4 incinte acustice, sistem de inchidere fara cheie, aer conditionat, sase airbag-uri, oglinzi exterioare reglabile electric si incalzite, precum si geamuri fata electrice.

Producatorul francez preconizeaza ca cea mai mare cerere va fi pentru versiunea Dinamique. Pentru acest model sunt disponibile 4 din cele 6 versiuni de motorizare si dispune, in plus fata de Expression, de sistemul cruise control, conectivitate Bluetooth, MP3 player si volan imbracat in piele. Varianta cu motor de 2.0 litri de 180 CP include jenti de aliaj usor de 17 inch.

Versiunea Privelege dispune suplimentar de jenti speciale de 16 inch, climatizare automata, oglinzi pliabile electric, cotiera pentru pasagerii din spate si senzori de parcare. Vehiculele din gama Privelege sunt dotate, in standard, cu motor de 2.0 litri ce dezvolta 140 CP precum si cu sistemul CVT(Continuous Variable Transmission). Pretul pentru aceasta echipare incepe de la 23.640 euro.


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea