Stiinta & Tehnologie

Redneck Fishin' sau pescuit pe telefonul mobil

IQ212 Games , o companie dezvoltatoare de jocuri de telefoane mobile, a anuntat lansarea unui nou titlu pentru aceste dispozitive.

Jocul se numeste Redneck Fishin' si va fi distribuit in America de Nord prin reteaua celor de la Vivendi Games Mobile.

Putere texana

Pentru ca jocul se numeste Redneck Fishin', stilul de pescuit nu este cel obisnuit cu undita si momeala , ba din contra vei folosi artileria grea pentru a-ti procura pranzul.

Ai la dispozitie un arsenal impresionant: de la diferite arme de foc pana la dinamita. Totodata, jocul dispune si de o varietate larga de specii de pesti. Actiunea jocului se invarte in jurul cuplului Randy si Brandi care trebuie sa isi salveze ferma prin pescuit. Mai multi pesti inseamna dari platite catre stat.

Daca-ti place sa dinamitezi

Rick Marazzani, General Manager al iQ212 Games declara despre Redneck Fishing ca: "este unul dintre cele mai ditractive jocuri pentru telefoanele mobile. Acest titlu este unul dintre cele mai recente adaugate portofoliului iQ212 Games, care continua sa creasca. Scopul companiei este sa dezvolte si mai multe jocuri, nu doar pentru dispozitivele mobile".

Hsiung Chen, co-fondatorul companiei iQ212 Games adauga: "Scopul nostru a fost sa creeam un joc care sa devina o francinza ce poate fi extinsa mai departe de telefoanele mobile. Daca Redneck Fishin' va avea succes, ne gadim sa-l extindem si pentru alte platforme sau pentru PC."

Asa cum am mentionat si mai devreme, jocul se va lansa pentru moment doar in America de Nord prin operatorii de telefonie mobila AT&T, Verizon si Rogers.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea