Stiinta & Tehnologie

#htc #apple #razboi

Razboiul Apple si HTC continua

Desi parea de domeniul trecutului, se pare ca procesul dintre Appe si HTC nu a luat sfarsit. Mai mult, compania americana a intentat un nou proces impotriva coreenilor.

Prin urmare, dezvoltatorii de iPhone declara ca cei de la HTC au incalcat inca doua brevete fata de cele pentru care compania taiwaneza a fost data in judecata initial.

Cele doua brevete poarta "numele" de 6,282,646 si 7,380,116 si ambele au fost pentru "adaptarea in timp real la schimbarile in configurarea display-ului". Astfel, cele doua noi " inventii " vor fi adaugate dosarului deja intaintat catre ITC (U.S. International Trade Commission ) si U.S. District Court din Delaware.

Procesul dintre Apple si HTC a inceput in luna martie 2010 cand reprezentantii comapaniei americane au declarat ca HTC a folosit ilegal in jur de 20 de breteve legate de tehnologii ale iPhone printre care se numara: interfata de utilizator , arhitectura de baza si cea hardware.

Raspunsul HTC a venit imediat, cu o plangere catre Comisia Internationala a Comertului din Statele Unite (ITC) care cerea incetarea distribuirii de dispozitive iPhone, iPad si iPod pe teritoriul Statelor Unite ale Americi, cei de la HTC argumentand ca aceasta decizie a fost luata pentru protejarea depturilor de autor ale companiei si a clientilor sai.

In prezent cele doua companii se afla in litigiu , dar reprezentantii ambelor parti nu au facut nicio declaratie oficiala cu privire la stadul in care se afla procesul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea