Stiinta & Tehnologie

#htc #apple #razboi

Razboiul Apple si HTC continua

ong>Desi parea de domeniul trecutului, se pare ca procesul dintre Appe si HTC nu a luat sfarsit. Mai mult, compania americana a intentat un nou proces impotriva coreenilor.

Prin urmare, dezvoltatorii de iPhone declara ca cei de la HTC au incalcat inca doua brevete fata de cele pentru care compania taiwaneza a fost data in judecata initial.

Cele doua brevete poarta "numele" de 6,282,646 si 7,380,116 si ambele au fost pentru "adaptarea in timp real la schimbarile in configurarea display-ului". Astfel, cele doua noi " inventii " vor fi adaugate dosarului deja intaintat catre ITC (U.S. International Trade Commission ) si U.S. District Court din Delaware.

Procesul dintre Apple si HTC a inceput in luna martie 2010 cand reprezentantii comapaniei americane au declarat ca HTC a folosit ilegal in jur de 20 de breteve legate de tehnologii ale iPhone printre care se numara: interfata de utilizator , arhitectura de baza si cea hardware.

Raspunsul HTC a venit imediat, cu o plangere catre Comisia Internationala a Comertului din Statele Unite (ITC) care cerea incetarea distribuirii de dispozitive iPhone, iPad si iPod pe teritoriul Statelor Unite ale Americi, cei de la HTC argumentand ca aceasta decizie a fost luata pentru protejarea depturilor de autor ale companiei si a clientilor sai.

In prezent cele doua companii se afla in litigiu , dar reprezentantii ambelor parti nu au facut nicio declaratie oficiala cu privire la stadul in care se afla procesul.
  •   2010-07-01
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului