Stiinta & Tehnologie

Ralph Lauren lanseaza serviciu de cumparaturi prin mobil

Lucrurile se schimba foarte repede in ziua de azi. Am trecut de la umbaltul prin magazine, la plimbatul prin magazinele online.

Acum putem trece mai departe la cumparaturile cu ajutorul telefonului mobil, un trend care vine direct din Asia pentru a cuceri lumea.

Polo Ralph Lauren sunt fruntasi

Asa se face Polo Ralph Lauren Corp a facut prima miscare in acest sens si a devenit primul retailer de lux care va permite cumparaturile cu ajutorul telefonului mobil. Dar momentan acest lucru este posibil in Statele Unite.

Chiar daca in Japonia oamenii pot sa isi cumpere de la bilete de tren sau diferite produse din masinile automate , americanii abia ce prind gustul acestui stil de cumparaturi . Se prea poate ca la noi, europenii, acest trend sa prinda mult mai bine si mai usor.

Cum se face?

In primul rand Polo Ralph Lauren Corp va incepe plasarea codurilor speciale pe produsele lor, iar apoi utilizatorii de telefonie mobila vor descarca de pe internet un soft special. Cu ajutorul acestuia orice cumparator va putea sa achizitioneze produsele companiei prin simpla scanare a codului de bare cu telefonul mobil din dotare.

Nu se stie cat a platit Polo Ralph Lauren pentru introducerea acestui sistem in magazinele sale, dar directorul companiei este mai mult decat mandru de noua achizitie.

"Este clar ca in America acest stil de cumparaturi va fi apreciat de cei care indragesc tehnologia. Dar in alte tari acest stil de cumparaturi a devenit parte din cultura proprie. Trendul se schimba, iar noi ca o companie de moda suntem datori sa fim cu un pas inainte", a declarat Raplh Lauren.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea