Stiinta & Tehnologie

#rabla #remat 2010 #vanzari

Rabla a adus 95% din vanzarile de masini in luna iulie

Programul “Rabla” a adus aproape 6.800 de autoturisme vandute in luna iulie, dupa cum reiese din datele Administratiei Fondului de Mediu , adica 95% din masinile comercializate in aceasta luna.

Aproape 95% din toate masinile pe care le-am vandut in iulie au fost prin pro­gramul de casare. Toate per­soa­nele fizice au utilizat vouchere atunci cand si-au cum­ parat o masina, iar res ­tul pana la 100% reprezinta van ­zari catre fir­me", a explicat Alin Tapalaga, direc­torul general al Porsche Inter Au­to, divizia de re­tail a Porsche Romania, citat de zf.ro.

Cu toate acestea, numarul mare de vanzari obtinut prin Rabla ar putea ridica semne de intrebare pentru anul viitor, daca nu va mai exista un astfel de program.

"In 2011 vom vedea un nou declin al pietei locale dupa modelul german (piata care a scazut cu peste 25% in pri­mul semestru dupa ce anul trecut a crescut cu aproape 30% pe fondul programului Rabla), in con­ditiile în care nu vom avea un nou program", a mai spus Tapalaga.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea