Stiinta & Tehnologie

#rabla #remat 2010 #vanzari

Rabla a adus 95% din vanzarile de masini in luna iulie

Programul “Rabla” a adus aproape 6.800 de autoturisme vandute in luna iulie, dupa cum reiese din datele Administratiei Fondului de Mediu , adica 95% din masinile comercializate in aceasta luna.

Aproape 95% din toate masinile pe care le-am vandut in iulie au fost prin pro­gramul de casare. Toate per­soa­nele fizice au utilizat vouchere atunci cand si-au cum­ parat o masina, iar res ­tul pana la 100% reprezinta van ­zari catre fir­me", a explicat Alin Tapalaga, direc­torul general al Porsche Inter Au­to, divizia de re­tail a Porsche Romania, citat de zf.ro.

Cu toate acestea, numarul mare de vanzari obtinut prin Rabla ar putea ridica semne de intrebare pentru anul viitor, daca nu va mai exista un astfel de program.

"In 2011 vom vedea un nou declin al pietei locale dupa modelul german (piata care a scazut cu peste 25% in pri­mul semestru dupa ce anul trecut a crescut cu aproape 30% pe fondul programului Rabla), in con­ditiile în care nu vom avea un nou program", a mai spus Tapalaga.

Cititi mai multe pe Auto.ro

  •   2010-08-12
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Sfaturi pentru tinerii care isi incep activitatea profesionala

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.