Stiinta & Tehnologie

#quake arena #symbian s60 #nokia

QUAKE III Arena disponibil pentru mobilele cu Symbian S60

Unul din cele mai celebre jocuri video , QUAKE III Arena va fi disponibil pentru telefoanele mobile.

Din pacate nu pentru toate. Terminalele compatibile vor fi doar smartphone-urile care ruleaza sistemul de operare Symbian S60 .

Putin mai complicat


Daca ai smartphone-ul cu S60, aceasta mai trebuie sa fie si editia a 3-a si terminale trebuie sa fie echipat cu un procesor TI OMAP 2420. Cateva exemple ar fi modelul Nokia N95 de 8 GB, Nokia N82 si Nokia E90.

Cel care a realizat versiunea de QUAKE III pentru terminalele cu Symbian este Olli Hinkka, aceeasi persoana care a mai lucrat la cele mai de succes versiuni ale jocului pentru alte terminale.

Noutatea in aceasta versiune


Daca primele versiuni ti se pareau incomplete, noul QUAKE III Arena aduce o noutate si anume posibilitatea atasarii unei tastaturi separate prin intermediul conectivitatii Bluetooth. Tot prin aceasta metoda jucatorul poate folosi si un mouse.

QUAKE III te mai lasa sa formezi un server de joc pe telefonul propriu si sa te distrezi alaturi de mai multi jucatori in acelasi timp. Singura problema este ca in prezent nu se stie de unde poate fi achizitionat jocul si care este pretul lui.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea