Stiinta & Tehnologie

#ochelari #google #ochelari google #prototip ochelari google #lansare ocheari google

Prototipurile ochelarilor Google se lanseaza saptamana viitoare

Ziua de marti, 15 aprilie, ar putea veni cu vesti rele pentru Google, in cazul in care prototipurile "Google Glass" nu vor da randamentul scontat. Mini-calculatorul portabil incorporat intr-un dispozitiv asemanator ochelarilor va fi testat pe o serie de cumparatori, denumiti Exploratori.

"Exploratorii sunt mame, brutari, chirurgi, rockeri fiiecare dintre acestia aducand idei si perspective noi in dezvoltarea proiectului", a anuntat echipa Google Glass pe pagina de socializare Google+.

Marti, incepand cu ora 09, doritorii vor putea achizitiona prototipurile puse la vanzare. Pretul unui astfel de dispozitiv ajunge la 1500 dolari, din care numai rama costa 225 dolari.

Pentru lansarea ochelarilor computerizati, Google a dezvoltat un parteneriat cu Luxottica, proprietarii marcii Ray-Ban, in vederea realizarii suportului pentru mini-calculator. Timp de un an, 8000 de voluntari-exploratori au testat in diferite conditii produsul companiei americane.

Google Glass este asteptat in magazinele din toata lumea in toamna acestui an. Produsul este unul de ultima generatie, reactionand la comenzi vocale si aplicand tehnologia hands-free pentru afisarea informatiilor pe display.

Sursa foto: digitalavmagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea