Stiinta & Tehnologie

Prototip de la Nokia

Nokia vrea să ne surprindă din nou, anunţand pentru anul 2007 un nou concept, şi anume Nokia Aeon . După LG şi Samsung , care au venit prima oară cu soluţia touch -screen, Nokia vede şi ea un potenţial şi un posibil succes în implementarea sistemului de taste virtuale.
Denumit Aeon, telefonul are la bază două ecrane LCD sensibile la atingere, care pot funcţiona concomitent sau separat. Puse împreună, unul dintre aceste ecrane poate constitui display-ul telefonului, iar celălalt tastatura .
Fiind vorba de tehnologie touch-screen, butoanele sunt virtuale, Aeon putandu-şi adapta tastatura pentru diferite funcţii.
Aceasta poate lua forma clasicului pad numeric, poate facilita introducerea de text sau pur şi simplu se poate transforma într-o tastă multifuncţională pentru media-player.
După spusele celor de la Howard Forums şi Nokia: Research and Development , produsul va apărea pe piaţă la data de 30 februarie 2007.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea