Stiinta & Tehnologie

Proiectul Nokia-Bochum sau cum scapi de plati grele

Credeai ca scandalul euro care vor rezulta din vinderea fabricii, iar statul North Rhine-Westphalia va contribui si el la viitoarele investitii.

Nokia scapa de plata a 60 milioane euro

Dar partea cea mai frumoasa pentru Nokia este ca nu va mai trebui sa plateasca despagubirile stabilite in trecut, cele 60 de milioane de euro. Nu se stie cat de usor va gasi Nokia un cumparator, pentru ca mai mult ca sigur, povestea Bochum se va repeta in cazul in care investitorul vrea sa se retraga asa cum a facut compania finlandeza.

Rick Simonson, Chief Financial Officer si Vice presedinte executiv la Nokia declara: "In ianuarie am spus ca o companie responsabila isi va incepe lucrul impreuna cu reprezentatii din Bochum, uniunile si guvernul din North Rhine-Westphalia. Aceste dezbateri au dat nastere proiectului "Growth fro Nokia". Proiectul nu face decat sa dea locuri de munca si sa aduca companii noi in regiunea Bochum."

Primarul Bochum, Dr. Ottilie Scholz, a adaugat: "Nu este usor sa treci peste o pierdere ca Nokia. Totusi, sunt feicita ca primim in continuare ajutorul companiei."

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea