Stiinta & Tehnologie

#tichet #vouchere supliment #programul rabla

Programul Rabla: a inceput transmiterea celor 50.000 de vouchere supliment

Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a inceput transmiterea celor 50.000 de vouchere cu care a fost suplimentat programul Rabla pentru anul 2010. Astfel, bugetul pentru Programul de Innoire a parcului auto a fost majorat cu 190 milioane lei.

In cursul zilei de miercuri au fost distribuite 2.000 de tichete in trei judete, numarul fiind stabilit in functie de populatie. Programarea judetelor pentru ridicarea tichetelor este facuta pentru 8 zile, 16 aprilie fiind ultima zi de ridicare a tichetelor. Judetele care au fost programate miercuri sa ridice tichetele valorice de la AFM au fost Botosani, Suceava, Iasi si Neamt.

Astfel, joi vor ridica voucherele reprezentantii din judetele Bacau, Braila, Bucuresti si Buzau, iar vineri urmeaza judetele Arges, Arad, Alba, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov si Calarasi. Saptamana urmatoare se vor acorda tichete pentru Caras-Severin, Cluj si Constanta, iar marti (13 aprilie) urmeaza judetele Covasna, Dambovita, Dolj, Galati si Giurgiu, potrivit AFM.

Miercuri, 14 aprilie , vor prelua tichetele colectorii din judetele Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita , Ilfov, Maramures si Mehedinti, pe 15 aprilie cei din Mures, Olt, Prahova, Salaj si Satu Mare. Pe 16 aprilie vor primi tichetele cei din judetele Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui si Vrancea. Cei care nu se vor prezenta la data stabilita pentru a ridica tichetele vor fi reprogramati incepand cu data de 19 aprilie .

Cititi mai multe pe Auto.ro 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea