Stiinta & Tehnologie

Primul telefon iRiver

Se pare ca a devenit o adevarata moda ca anumite companii care nu au nimic de-a face cu piata de telefonie mobila sa isi incerce norocul si sa lanseze produse destinate acestui segment.

Telefoane de la altii
Anul trecut Apple si-a lansat notoriul iPhone care inca reuseste sa faca furori prin lume. Garmin , dezvoltatori si cunoscuti noua pentru sistemele GPS au lansat si ei anul acesta primul lor telefon, denumit Garmin NuviPhone, iar lista nu se opreste aici.

Gigabyte care sunt celebri pentru placile de baza si video au avut mai multe incercari de lansari de telefoane pe piata, dar abia in acest an au reusit sa atraga atentia. Iar dupa cum stau zvonurile, se aude si de un anume Alienware Phone, dar aici totul ramane de vazut.

Ce se vede-n zare...

Si ca sa nu ma opresc aici, continui cu o firma cunoscuta pentru MP3-playerele sale, iRiver , care au schimbat si ei placa putin si s-au gandit sa lanseze un telefon mobil in Europa.

iRiver au fost si ei prezenti la Mobile World Congress de la Barcelona din acest an, unde au prezentat primul telefon aparut sub aceasta marca. Acest dispozitiv nu are un nume oficial si seamana destul de bine cu un MP3-player de-al companiei, modelul iRiver W7.

Totusi, unii pot ramane impresionati de ecranul lat de 3 inchi, functionalitatile GPS si multimedia (lucru destul de clar tinand seama de unde vine acest telefon) si sistemul de operare Linux.

Dispozitivul va fi lansat in Europa la sfaristul acestui an, dar din spusele reprezentatiilor iRiver, piata americana s-ar putea sa nu-l vada.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea