Stiinta & Tehnologie

#windows phone 7 #htc #smartphone

Primul telefon HTC cu Windows Phone 7 a ajuns pe internet

In urma cu cateva zile, cei de la Microsoft au anuntat oficial cativa dintre producatorii de telefoane mobile care vor implementa sistemul de operare Windows Phone 7 in terminalele lor.

Printre acestia se numara si taiwanezii de la HTC, care recent au scapat pe internet imaginile unui telefon mobil care ruleaza OS-ul de la Microsoft. Numele de cod al modelului nu este cunoscut, dar totusi, au fost facute publice o parte dintre specificatiile tehnice.

Astfel, smartphone-ul va dispune de un ecran sensibil la atingere care masoara 3,7 inch. Modelul va avea un procesor Snapdragon de 1 Ghz si va fi dotat cu o camera foto cu un senzor de 8 MP .

Ce a atras atentie este in schimb lipsa aplicatiei HTC Sense pe care mai nou apare pe orice terminal al producatorului. Este posibil ca varianta pentru Windows Phone 7 sa nu fie inca disponibila, dar sa fie implementanta pana cand terminalul se lanseaza oficial pe piata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea