Stiinta & Tehnologie

Primele poze cu Samsung U940

Celor care credeau < class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/ca" title="ca">ca data incheierea congresului mobilitatii la Barcelona, apele se vor linisti putin, le spunem ca s- "> au inselat amarnic.

Numele este Ball... Q-Ball

Se pare ca producatorii de telefoane nu doresc sa ia o pauza nici un pretext. Cel putin Samsung nu o face. Deci, cei care stau pandesc miscarile companiilor de telefoane au adus lumii primele informatii referitoare la unul dintre viitoarele proiecte ale coreenilor, mai precis modelul Samsung U940.

Compania a trimis niste documente catre Federal Communications Commission ( ) pentru aprobarea acestuia. Din schitele lor reiese ca U940 este un model slider cu tastatura completa QWERTY. Numele acestuia nu este inca sigur, dar numele de cod este "Q-ball".

Telefonul foloseste alta frecventa de retea, fiind compatibil CDMA si este foarte asemanator modelului deja existent de la Samsung, F700. In Romania singurii care folosesc aceasta retea sunt cei de la Zapp, daca telefonul va ajunge pe meleagurile noastre, acest model va probabil cel mai avansat telefon din oferta lor.

Asemanari si diferente

Mergand mai departe, descoperim ca Samsung a folosit o camera de 2 megapixeli, in loc de impunatorii 5 megapixeli folosit la modelul F700. Dar deosebirile dintre cele doua dispozitive se opresc aici. Conectivitatea Bluetooth si sunt doua elemente care le leaga. Din domcumentul inaintat catre FCC reiese ca noul model va folosi doar protocolul WAP pentru conectarea la interet, deci departe de a fi cea mai fericita alegere.

Un lucru este clar, schitele modelului U940 au ajuns la FCC cu brand-ul operatorului american Verizon. Alte date despre cat ar putea sa coste si cand va fi lansat sunt necunoscute. +.+-=-+.+ -+.-+=+-.+-
Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea