Stiinta & Tehnologie

Primele poze cu Motorola Ischia

La doar cateva zile de la lansarea lui Motorola VE75, un terminal dual-SIM, pe piata asiatica, Motorola inainteaza alte proiecte Comisiei Federale de Comunicatii.

Asa se face ca prin dosarele FCC-ului a aparut un nou model de telefon al companiei americane, asa zisul Motorola Ischia sau Motorola EM330.

"Scoica" incepatoare

Daca acest titlu nu iti spune nimic, voi fi ceva mai precisa. Motorola Ischia este un terminal " clamshell " din clasa " entry-level ", adica nu va stii prea multe. Altfel, acest Motorola va fi al doilea terminal al companiei care va avea literele EM in numele lui.

Inafara de pozele cu acest telefon, sursele au pus mana si pe cartea utilizatorului, in care compania americana spune despre Ischia ca terminalul este "un telefon muzical cu un design aparte". Si au dreptate, pentru ca Motorola Ischia are un ecran destul de mic si taste mari.

Printre altele...

Tot din lista lui EM30 de la FFC aflam ca terminalul va fi un telefon tri-band care va functiona in retele GSM(900 / 1800 / 1900 MHz) si care va dispune de conectivitatile GPRS si EDGE, mai mult decat suficient pentru un telefon entry level. In plus, Ischia vine cu functii Push To Talk asemenea unui... smartphone.

Telefonului muzical nu ii va lipsi nici intrarea de 3,5 mm pentru casti, playerul muzical, radio FM, conectivitate Bluetooth, tastele dedicate player-ului muzical, capabilitati te trimitere SMS si MMS, Voice mail, browser Web , handsfree , camera foto de rezolutie VGA cu capabilitati de inregitrare video, miniUSB, Flight Mode si slot pentru card microSD pentru upgrade de pana la 2 GB.



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea