Stiinta & Tehnologie

Primele imagini cu Sony Ericsson Filipa

Compania Sony Ericsson pregateste un nou terminal fotografic care poarta numele de cod Filipa.

Pana acum se credea ca telefoanele numite Kate si Filipa sunt aceleasi, dar cele doua fac parte din aceasi clasa, Cyber-shot .

Specificatii tehnice

Cele doua terminale au fost pana acum confundate datorita camerei foto . Dar odata ce informatiile despre Sony Ericsson Filipa s-au imultit, am aflat ca obiectivul din dotarea lui Filipa este mai generos decat cel din Kate.

Astfel, terminalul Sony Ericsson avea o camera de 5 megapixeli si tehnologiile de detectare a fetei si a zambetului, plus suportul functiilor BestPic si PhotoFix. Terminalul mai dispune si de un sistem de protectie pentru lentile activa, flash Xenon si capabilitati de filmare video la rezolutie QVGA.

Printre altele...

Ecranul pe care Sony Ericsson Filipa il are este de 2,2 inch cu rezolutie QVGA si este rezistent la zgarieturi . Totodata, terminalul dispune de iesire TV, functie care permite utilizatorului vizualizarea de imagini si clipuri video pe televizor.

Memoria interna a acestui telefon este de doar 140 MB, dar spatiul de stocare poate fi marit cu un card microSD. Terminalul va fi disponibil in trei culori negru (Noble Black), roz ( Precious Peach) si argintiu (Sincere Silver).

Nu se stie inca data exacta de lansare a lui Sony Ericsson Filipa, dar zvonurile spun ca anuntul oficial nu este prea departe.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea