Stiinta & Tehnologie

#detalii #tt #audi a6

Primele detalii despre viitoarea generatie Audi A6

Audi A6 este la mai mult de un an distanta de la debutul sau in productie, insa detalii despre constructia si tehnologia platformei au aparut deja in presa internationala.

Bazandu-se pe tehnologii dezvoltate pentru prima oara pe platforma de TT, urmatoarea generatie Audi A6  este de asteptat sa utilizeze tehnologia Aluminium and Steel Spaceframe. Audi a dezvoltat tehnologia Aluminium and Steel Spaceframe, pentru a oferi o platforma care sa cantareasca pe jumatatea celei construite din otel. Cu toate acestea, platforma este mult mai rigida.

Patentat pentru prima data pe TT, arhitectura ASF este de asteptat sa devina metoda standard de constructie pentru toate modelele Audi din viitor, ceea ce face ca A6 sa fie primul din noua generatie.

Pentru noul Audi A6 se asteapta ca gama de motoare sa includa de la un propulsor de 2.8-litri V6, cu190 CP, pana la unitatea de performanta de 4.2 litri V8, care genereaza 350 cai putere. Tractiunea fata va ramane standard, insa vor fi disponibile variante cu tractiune integrala. Noua generatie a lui Audi A6 isi va face debutul, cel mai probabil, in 2012.

Cititi mai multe pe Auto.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea