Stiinta & Tehnologie

#parcari #primarie #masini #trafic

Primaria Generala se preocupa de parcarile din Bucuresti

Primaria Generala se incapataneaza sa arate bucurestenilor ca lucreaza in interesul lor. Ca urmare, a dezvoltat o strategie pentru a rezolva problema lipsei parcarilor in Capitala prin care urmareste construirea unor noi parcaje subterane si supraterane.

In acest moment este incheiat un contract pentru realizarea unei parcari subterane la Universitate , care sa poata gazdui 380 de masini. Lucrarile au inceput in luna iulie si se asteapta sa fie finalizate dupa 18 luni.

Urmeaza deschiderea licitatiilor pentru parcari subterane la Charles de Gaulle si Edgar Quinet, care sa poata adaposti mai mult de 1000 de autovehicule si sa fie terminate in mai putin de 16 luni.

Urmeaza ca in septembrie sa se deschida licitatiile pentru construirea de parcari subterane in Dorobanti si Walter Maracineanu, precum si pentru zona Alba Iulia.

Asadar, promisiunea Primarului General este de aproximativ 7000 de locuri de parcare subterana noi intr-un timp relativ scurt, construite cu bani atrasi din sistemul privat.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

 

  •   2010-08-12
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Sfaturi financiare pentru toti membrii familiei, de la mic la mare

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii