Stiinta & Tehnologie

#samsung #android #sistem de operare #google

Prima imagine cu un telefon Samsung cu Android

Zvonurile despre un terminal Samsung care sa ruleze sistemul de operare Android circula de la sfarsitul anului 2008.

Mai mult, reprezentantii companiei au confirmat faptul ca se lucreaza la telefoane mobile cu sistemul dezvoltat de cei de la Google.

Prima imagine

Prima imagine cu un terminal Samsung care sa ruleze Android a aparut pe internet. Imaginea a fost publicata de un dealer Samsung din Amsterdam. Totusi, inca nu se stie daca este vorba de un terminal real.

Din informatiile aparute pana in prezent, telefonul Samsung cu Android va avea un ecran tactil si procesor de 528 MHz, memorie interna destul de mare, dar si slot pentru card microSD pentru marirea spatiului de stocare.

Alte detalii

Numele oficial al modelului aparut pe internet nu este cunoscut inca, dar se mai spera ca terminalul sa fie lansat atat in Europa cat si in America. In acest caz telefonul va fi quad-band pentru retelele GSM si va avea suport UMTS 900 si UMTS 2100.

Din imaginea aparuta se mai poate deduce faptul ca modelul e posibil sa dispuna sa un D-pad tactil, asemenea telefoanelor LG Secret sau KF510. Samsung cu Android va avea totodata conectivitate 3G cu HSDPA / HSUPA, iar aplicatii ca Google Maps sau Gmail vor fi preinstalate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea