Stiinta & Tehnologie

Prima conferinta de marketing mobil din Romania

P
rimul eveniment dedicat strategiilor de comunicare in mediul mobil, online prin mesaje . Mixand text, imagine, aplicatii de voce si video, Clip in Touch acorda utilizatorilor sansa de a transmite mesaje creative si de impact.

Stephanie Jackson, Senior Director, Online Services in cadrul Vodafone Romania, va discuta despre importanta marketingului mobil din perspectiva operatorului de telefonie mobila, punctand beneficiile acestui nou tip de promovare si oportunitatile oferite de acest canal in Romania.

Puncte de interese

In cadrul conferintei, vor fi prezentate rezultatele unui studiu dedicat marketingului mobil, realizat special de compania Unlock Research pentru acest eveniment. Rezultatele vor dezvalui care sunt cele mai in voga instrumente actuale de marketing mobil si care este perceptia consumatorilor privind acest nou canal de comunicare. Sesiunea este sustinuta de Adina Vlad (Managing Partner, Unlock Research).

Alaturi de Evenimentul Mobile Marketing Conference se adreseaza oamenilor de marketing din companii care vor sa descopere cele mai inedite si utile canale de atingere a audientei, dar si furnizorilor de servicii de marketing mobil si dezvoltatorilor din acest domeniu.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro
  •   2008-10-02
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Sfaturi financiare pentru toti membrii familiei, de la mic la mare

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare