Stiinta & Tehnologie

#audi q5 #suv #clasa mica #seat ibiza #castigatori #germania #"volanul de aur" #premiul

Premiul "Volanul de aur" pentru Seat Ibiza si Audi Q5

Noul Seat Ibiza a castigat “Volanul de aur” (unul dintre cele mai prestigioase premii din Germania) la categoria “ clasa mica ”. In cadrul ceremoniei care a avut loc la Berlin, Ibiza a fost declarata castigatoare de catre un juriu alcatuit din tehnicieni si piloti, jurnalisti si cititori ai revistei “Bild am Sonntag”. La categoria “Masini de clasa mica”, au fost selectate 9 autovehicule, dintre care 5 au reusit sa ajunga in finala mare, datorita voturilor acordate de cititorii revistei.

Acesta este cel de-al doilea premiu “Volanul de Aur” din istoria Seat

Publicatia germana „Bild am Sonntag” a desemnat noul Audi Q5 drept cel mai bun automobil din clasa SUV-urilor, acordandu-i premiul „Volanul de Aur”.
Modelul Audi Q5 a reusit sa depaseasca o concurenta puternica si in acelasi timp a repetat succesul pe care l-a inregistrat modelul Audi A4 cu un an in urma.

Rupert Stadler, presedintele Consiliului de Administratie al Audi AG, a primit acest premiu la ceremonia organizata miercuri la Berlin. „Este un mare succes, atat pentru noul Q5, cat si pentru marca Audi. Pentru mine, este de asemenea o recunoastere a performantei extraordinare a echipei noastre extrem de motivate si dedicate”, a declarat Stadler in timpul ceremoniei de decernare a premiilor.
Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea