Stiinta & Tehnologie

#powermat #incarcator #wireless

Powermat, incarcator universal wireless

ong>Problema incarcatoarelor universale incepe sa devina tot mai acuta si tot mai multi dezvoltatori de sisteme incearca sa gaseasca o solutie.

Daca cei mai mari producatori de telefoane mobile vad viitorul in cablul USB, compania Powermat propune alta alternativa.

Placa Powermat

Gadgetul propus este in forma unei placi care incarca telefoanele mobile si numai, wireless. Powermat este conectat la sursa de curent printr-un cablu, dar pentru incarcarea dispozitivelor foloseste unde electromagnetice .

Mai mult, cu sistemul propus de compania, utilizatorul poate incarca o gama larga de gadgeturi, de la mai multe feluri de telefoane mobile, printre care se numara BlackBerry sau iPhone, pana la console de joc si diferite marci de playere muzicale. Incarcarea unui dispozitiv se face prin atasarea unui receiver special pe carcasa fiecaruia si asezarea pe suprafata placii Powermat. Aceasta va atentiona utilizatorul printr-un semnal luminos si sonor ca dispozitivul este detectat si se afla in stadiul de incarcare. Atunci cand acumulatorul a ajuns la saturatie , Powerman va inceta furnizarea de energie catre gadgetul respectiv.

Alte detalii


Powermat vine in doua variante, cea pentru acasa si birou si cea portabila care se "impacheteaza" si poate fi transportata mai usor. Powermat poate incarca deodata pana la trei dispozitive mobile si vine cu o serie de receptoare pentru aproape fiecare gen de consola de joc , telefon sau player muzical.

Incarcatorul universal wireless poate fi comandat de pe site-ul oficial al producatorului si costa 99 USD. Fiecare reciever costa suplimentar 40 USD. Nu se stie daca modelul va fi comercializat si pe piata europeana.
  •   2009-10-08
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii