Stiinta & Tehnologie

#baseball #power pro #konami #apple #iphone #ipod touch #japonia

Power Pro, baseball japonez pentru iPhone

Konami Digital Entertainment aduce baseball -ul japonez pe telefoanele mobile Apple.

Power Pro este disponibil pentru iPhone si dispozitivele muzicale iPod Touch.

Baseball nipon

Regulile baseball-ului japonez nu difera de cele ale jocului american. Noul titlul adaugat de Konami in colectia sa este o adaptare a unui joc pentru alte platforme ( Nintendo DS ) si modificat pentru dispozitivele Apple.

Power Pro este controlat usor de utilizator cu ajutorul ecranului tactil. Prin atingerea acestuia si alternand gesturile specifice, jucatorii vor poutea alerga pe teren, lovi mingea sau marca puncte pentru echipa lor.

"Power Pro Touch va lasa gamerii sa intre in competitii serioase si dificile, dar care se controleaza foarte usor prin atingerea ecranului telefonului"
, a declarat Anthony Borquez, vicepresedinte al diviziei Konami Mobile and Online. Caracteristici

In Power Pro, jucatorii pot alege dintre sase echipe unice de baseball, pot sa joace impotriva "computerului" si pot sa selecteze din trei moduri speciale, Novice, Normal si Expert.

Grafica jocului este asemanatoarea cu cea a titlului original. In prezent Power Pro poate fi descarcat din magazinul App Store numai de utilizatorii din America de Nord . Jocul costa 3,99 USD si va fi in curand lansat si in Europa.

"Acesta este primul nostru joc de sport care ajunge pe iPhone si iPod Touch. Pentru moment jocul este disponibil doar utilizatorilor din America de Nord, dar ne vom extinde", a mai spus Anthony Borquez.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea