Stiinta & Tehnologie

#maini #poster oficial #salonul auto frankfurt #frankfurt motor show

Posterul oficial Frankfurt MS

Desi mai sunt in jur de trei luni pana cand Salonul Auto de la Frankfurt isi deschide portile, origanizatorii au prezentat posterul oficial.

Ideea nu este tocmai originala,  fiind oarecum imprumutata din posterul altui show auto.

Si la Geneva


Ideea posterului oficial al Salonului Auto de la Frankfurt a fost oarecum imprumutata de la cea a Salonului Auto de la Geneva care a avut loc in luna martie a anului 2009.

Ca si in cazul primului eveniment, reprezentantii germani au ales tema mainilor care contureaza un obiect. Daca la Geneva   mainile reprezentau o inima, posterul Salonului Auto de la Frankfurt arata doua maini care impreunate arata forma unui autovehicul.

frankfurt motor show

Salonul Auto de la Frankfurt si-a deschis pentru prima data portile in anul 1897, iar in anul 1923 Diesel isi prezenta primele modele. Evenimentul este unul din cele mai mari prezentari de automobile, si nu numai, din lume.

In acest an, salonul isi va primi vizitatorii in perioada 17 - 27 septembrie si promite sa gazduiasca peste 700 de expozanti. Dintre toti cei prezenti, 60 de participanti vor fi constructori auto.

Vizitatorii vor putea adrmira noile BMW X1 si Seria 5 GT, Jaguar XJ , Opel Astra, Saab 9-5 , Peugeot 308 RC Z Coupe si Meriva, Aston martin Rapide, Ferrari F450 sau mercedes sls amg Gullwing.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea