Stiinta & Tehnologie

#pocket god #iphone #update

Pocket God pentru iPhone primeste update-uri

Unul din cele mai de succes jocuri din magazinul Apple, iTunes, Pocket God a primit recent cateva update-uri.

De la lansarea lui in luna ianuarie a anului 2009, jocul s-a cumparat in peste 800.000 de copii.

Noutatile

In prezent Pocket God are disponibile 15 episoade , dar compania producatoare, Bolt Creative, pregateste deja un nou episod al jocului. Numele fiecarui episod prezinta un nou update pe care acesta il va avea.

Update-urile au fost facute pentru cele mai recente episoade si cele care sunt in lucru, adica 15, 16 si 17. Prin urmare, utilizatorul are la dispozitie o noua insula. Printre noutatile pe care utilizatorul le va putea vedea vor fi furtuni , mai multe creaturi marine infometate sau schimbari ale temperaturii.

Cum e sa fi zeu

Actiunea jocului se desfasoara pe o insula care este locuita de o civilizatie primitiva. Jucatorul devine zeul care poate da viata triburilor sau o poate lua. Utilizatorul poate sa faca orice, de la aruncatul in apa locuitorii pentru a-i hrani rechinilor pana la a le da oamenilor virtuali recolte bune.

"Am facut acest update datorita fanilor. Am primit o serie de cereri, asa ca a trebuit sa ne conformam. Aceasta este primul update dintr-o serie de mai multe care vor urma de acum inainte", a declarat Dave Castelnuovo de la Bolt Creative.

Pocket God poate fi descarcat din magazinul online Apple, iTunes si costa 0,99 USD, adica in jur de 4 RON. Episoadele urmatoare vor costa 1,99 USD, aproximativ 7 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea