Stiinta & Tehnologie

#ipod touch #apple iphone #plumber pete

Plumber Pete se lanseaza pe iPhone

PalmStorm, una din cele mai mari companii dezvoltatoare de jocuri pentru telefoanele mobile anunta lansarea unui nou titlu pentru iPhone.

Compania a facut echipa cu cei de la Chillingo pentru lansarea lui Plumber Pete .

Puzzle-uri de rezolvat

Plumber Pete se va lansa atat pentu iPhone cat si pentru dispozitivul iPod Touch. Jocul este destinat mai multor grupe de utilizatori. Plumber Pete este un puzzle care initial a fost conceput pe dispozitivele Palm si cele care rulau sistemul de operare Windows Mobile.

"Initial, jocul a fost lansat pe dispozitivele cu WinMo si Palm, dar am ajuns la concluzia ca Plumber Pete are pontential de a avea succes si pe iPhone. PalmStorm a reusit sa recreeze si sa adapteze jocul foarte bine pentru noua platforma", a declarat Chris Byatte, directorul Chillingo.

Joc reinoit

Noua versiune a lui Plumber Pete a fost reinnoit, iar acum suporta inca trei moduri de joc si 100 de nivele in plus. Jocul costa 0,99 dolari americani, adica 3 RON. Plumber Pete poate fi descarcat din magazinul online AppStore .

"Suntem foarte fericiti ca am reusit sa facem un parteneriat cu Chillingo, companie care ne-a ajutat sa lansam jocul intr-o retea mai extinsa. Acesta este startul pentru multe alte jocuri pentru iPhone pe care dorim sa le lansam in viitor", a spus Csaba Soltesz, CEO-ul PalmStorm.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea