Stiinta & Tehnologie

PlayStation Phone brevetat din 2006

De ceva vreme, lumea telefoanelor mobile este "zguduita", fanii asteapta cu sufletul la gura telefonul care va avea incorporat o adevarata consola de jocuri.

Dar, din toate zvonurile care exista pana la aceasta ora, se pare ca inginerii de la Sony ar putea sa confirme sau sa faca lumina in ceea ce priveste aceasta problema.

Tacerea continua

Desi compania nu s-a grabit sa declare ceva, acesta schita cu drepturile de autor apartinand celor de la Sony ar putea spune multe despre viitoul playstation phone.

Dar ideea nu este tocmai noua, schita "gasita" datand din anul 2006. Pana acum, toate schitele si ideile pe care le-am vazut au fost facute de fani, dar nu aveam nimic concret in mana.

Daca ne luam dupa desen, telefonul PlayStation ar putea sa aiba doua fete. Pe una din ele utilizatorul va avea caracterisitile unui telefon, iar cealalta va deveni o consola de jocuri veritabila. Mai pe scurt, doua interfete diferite intr-un singur dispozitiv.

Sony Ericsson sunt inca cei mai tari

Dar indiferent cat de promitatoare ar fi ideea, nu ne putem abtine sa ne intrebam cat de mare ar fi acest aparat. Cu un asemenea design, nu ne putem astepta la un telefon "subtirel" care sa fie cat de cat in pas cu cerintele publicului. Si din aceasta cauza ne punem sperantele in schita cea mai pretioasa pe care o avem la aceasta ora, cea venita din partea fanilor Sony Ericsson.

Dar pana acolo mai sunt multi pasi de facut. Tiparul gasit are intr- adevar un mare potential si fara doar si poate ar putea deveni un model realizabil, dar ramane de vazut daca Sony va indrazni sa faca vreun pas in acea directie.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea