Stiinta & Tehnologie

Player X se asociaza cu Gaelco Moviles

In mod normal o asociere intre companii nu ne-ar interesa, dar atunci cand ea se face intre doua parti care lucreaza in industria de jocuri pentru telefoane mobile, lucrurile se schimba.

Asa se face ca Player X, o companie specializata pe media pentru dispozitivele mobile, a intrat in afaceri cu un gigant spaniol ale jocurilor de acest gen, Gaelco Móviles.

Gaelco Móviles s-a cumparat

Adevarul este ca Player X a facut ce-a facut si a cumparat Gaelco Móviles. Bineinteles ca aceasta miscare nu face decat sa extinda teritoriul de distribuire de jocuri pentru telefoanele mobile a companiei Player X, adica subdivizia Player X Distribution .

De acum inainte compania mai sus mentionata nu va avea la dispozitie doar spatiul american de desfacere, dar si pe cel european. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure, pentru ca astfel, noi utilizatorii, avem acces mai usor la jocurile dezvoltate de aceasta companie.

Contractul spune...

... Ca cei de la Player X sunt obligati sa livreze o suma mare de bani, care nu a fost data publicitatii si ca Gaelco Móviles nu va trebui sa imi mute sediul actual, adica cel din Madrid. Player X s-a gandit foarte bine la toate aceste lucruri mai ales ca Gaelco Móviles are relatii in toata Europa de Sud cu retele ce includ operatori de telefonie mobila ca Telefonica, Vodafone, TMN, Optimus , Bouygues Telecom si WIND .

"Aceasta este prima miscare de acest gen dintr-un plan strategic pe care noi il avem. Achizia Gaelco Movil inseamna pentru noi o crestere dramatica in aceasta zona a mapamondului care ne va deschide noi usi", declara Tony Pearce, CEO al companiei Player X.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea