Stiinta & Tehnologie

#factura #telefon mobil #puncte loialitate #vodafone

Plata doar in bani pentru factura de mobil

Punctele acumulate in urma platilor facturilor de telefonie mobila nu vor mai putea fi folosite pentru plata propriuzisa a facturii, cel putin nu de catre clientii retelelor Vodafone.

Operatorul de telefonie mobila a anuntat ca utilizatorii Vodafone nu vor folosi punctele de loialitate pentru plata facturii, ci doar pentru minute in plus.

"De acum poti folosi punctele pentru a primi minute, dar nu si pentru plata facturii", declara reprezentantii Vodafone. Mai mult, aceasta medota a fost introdusa din luna august 2010.

"Reevaluam periodic programul nostru de loialitate, astfel incat sa ne asiguram ca raspunde modului in care evolueaza nevoile de comunicare ale clientilor nostri. In urma acestui proces, precum si a unor initiative de optimizare a sistemelor de facturare , am decis sa aducem cateva modificari in ceea ce priveste modalitatile prin care clientii nostri isi pot utiliza punctele de loialitate", au declarat oficialli Vodafone, citati de Capital.ro

Toto aceasti au mai spus: "Astfel, incepand de la 1 august, punctele de loialitate acumulate nu mai pot fi folosite pentru plata facturii Vodafone, in schimb clientii le pot folosi oricand pentru a-si achizitiona telefoane si accesorii la preturi speciale , pachete cu minute in retea sau nationale. De exemplu, 100 de puncte de loialitate acumulate pot fi folosite acum pentru achizitionarea unui numar de 100 de minute in retea, in locul unei reduceri de 1 euro la factura Vodafone, beneficiu care aduce o valoare mai mare clientilor nostri."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea