Stiinta & Tehnologie

#camioane #industria transporturilor #pierderi financiare

Pierderi financiare in transporturi

Conform ultimelor estimari, in fiecare zi un camion din patru nu transporta niciun fel de marfa pe drumurile europene.

Prin urmare, zilnic, detinatorii companiilor de transporturi si soferii de camioane pierd sume mari din cauza unor planuri de afaceri neproductive.

Costuri ridicate

Costul combustibilului folosit de camioanele goale ce merg de exemplu din Polonia in Franta ajung la 1000 de euro. Totusi, problema neproductivitatii flotei de camioane nu ii preocupa pe clientii Teleroute. Avand acces la peste 150.000 de oferte zilnice , Teleroute isi planifica rutele in asa fel incat nici un camion sa nu ramana gol.

De obicei, transportatorii opereaza conform urmatorului sistem: companiile de transport sunt contractate sa transporte o incarcatura din punctul A in punctul B. Totusi, dupa ce contractul a fost indeplinit, camioanele se intorc inapoi goale. Acest lucru inseamna ca, profitul generat in urma transportului, va fi alocat costurilor drumului de intoarcere.

Aceste situatii pot fi u?or evitate prin logarea la bursa de m?rfuri Teleroute, alegand una din cele 150.000 de oferte zilnice. Este metoda ideala de a genera profit si de a castiga noi parteneri de afaceri. De obicei, daca prima tranzactie are succes, atunci rezultatele vor duce la o cooperare pe termen lung.

Cum se face?


Zilnic, utilizatorii Teleroute transporta peste un milion de tone de bunuri ce sunt postate pe Bursa de marfuri Teleroute. Fiecare vehicul circula pe rute bine stabilite, selectate cu ajutorul serviciului "Transport Route Planner", disponibil pentru utilizatori in pachetul Teleroute PRO.

Versiunea Premium a serviciului "Transport Route Planner" include urmatoarele functii: selectie in functie de tipul vehiculului pentru a adapta calculele la necesitatile individuale ale utilizatorilor, ruta exacta si calculele timpului de conducere, calculele rutelor alternative in functie de situatia traficului, calculele costului combustibilului, cele ale impozitului, harti exacte pentru toata Europa si cele actualizate, plus informatii despre trafic.

Alte servicii

Teleroute ofera ai alte trei servicii care permit maximizarea sigurantei clientilor: ICS - un sistem de reclamatii, care ajuta companiile ce se confrunta cu cei care nu platesc transporturile efectuate, Freight Talk si Transport Company Directory.

Freight Talk este un serviciu ce are la baza mesagerie instanta dedicata industriei de transporturi. Permite  utilizatorilor sa negocieze, sa confirme sau sa-si urmareasca tranzactiile in timp real.

Transport Company Directory este o baza de date ale companiilor actualizata in mod regulat, care permite utilizatorilor sa-si g?seasca parteneri de incredere in intreaga Europa.

IIona Potok, Chairman al companiei de transport si logistica Elmex declara ca: "Siguranta tranzactiei reprezinta o preocupare primordiala pentru compania noastra. Nu ne permitem sa cooperam cu companii ce risca sa nu-si respecte contractele. De aceea cooperam, cu bursa de marfuri Teleroute."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea