Stiinta & Tehnologie

#piatra online #design interior #blog

Piatraonline lanseaza 10DesignBlog, un proiect pentru tinerii pasionati de arta decorativa si design de interior

Iubesti designul si arhitectura? Vrei sa iti impartasesti pasiunea pe propriul tau blog? Cu ocazia aniversarii de 10 ani, PIATRAONLINE lanseaza o provocare pentru tinerii pasionati de arta decorativa si design interior oferind 10 bloguri la cheie.

Sub conceptul 10DesignBlog, PIATRAONLINE pune la dispozitie cate o platforma online designerilor de interior si arhitectilor care se afla la inceput de drum sau tuturor celor pasionati de acest domeniu. Astfel, liderul in materiale de constructii din piatra naturala porneste in cautare de tineri dornici sa se exprime in scris despre tot ceea ce e frumos: de la decoratiuni, la locuri din tara sau din lume.

"Dupa 10 ani de proiecte frumoase realizate impreuna cu cei mai buni designeri si arhitecti, PIATRAONLINE cauta 10 idei de blog pe care sa le premieze cu tot suportul necesar lansarii in blogosfera. De la alegerea unui nume inspirat pentru blog, pana la workshop-uri de design, copywriting si arta fotografica, plus un eveniment de premiere dedicat exclusiv celor 10 castigatori. Credem cu tarie ca este important ca majoritatea arhitectilor si designerilor sa aiba o platforma unde sa se poata mandri cu talentul creativ si sa-si dezvolte un portofoliu puternic", sustine initiatorul proiectului Mariana Bradescu-Constantinescu, fondatorul proiectului 10DesignBlog.

Pentru a se inscrie in campanie, cei interesati sunt rugati sa acceseze //10designblog.piatraonline.ro/ si sa urmeze pasii din formular.

Perioada de inscriere are loc in intervalul 10 februarie – 10 martie 2017, urmand ca fericitii castigatori sa fie desemnati pana pe 10 aprilie 2017. Cei 10 finalisti vor fi premiati in cadrul evenimentului de aniversare a 10 ani de PIATRAONLINE ce va loc in luna mai!

Juriul este format din Elis Popescu (co-fondator si redactor-sef designist.ro), arh. Eduard Baicu (www.phenomenalaboratory.com) arh. Hamid Nicola Katrib (www.hamid-nicola-katrib.ro), si Mariana Bradescu-Constantinescu (PIATRAONLINE).

PIATRAONLINE le multumeste partenerilor care sustin aceasta initiativa: Designist.ro, Alistmagazine.ro, Spatiulconstruit.ro, Natalia Berezovskaia – designer de interior si blogger la www.creativ-interior.ro, 2activePR, Marks si Headstart Creative Agency.

 

Despre PIATRAONLINE

Primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajari interioare si exterioare. Compania ROCK STAR CONSTRUCT, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, are o istorie de 10 ani pe piata romaneasca si este in topul furnizorilor de piatra naturala din tara.

In ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o crestere spectaculoasa — de la dezvoltarea colaborarilor cu cariere de piatra aflate in strainatate (piatra naturala disponibila in magazinul online si in showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Spania, Grecia, India, Turcia, Egipt , Brazilia ), la deschiderea celui mai mare showroom de piatra naturala din Romania (peste 1000 de metri patrati si 100 de spatii-concept care pun in valoare frumusetea pietrei naturale).

In noiembrie 2016, PIATRAONLINE a castigat locul I la categoria "Casa, Gradina si Unelte" in cadrul celei de a 11-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce (GpeC).

Adresa showroom: Aleea Teisani nr 137A, Sector 1, Bucuresti.

Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro

Social Media: https://www.facebook.com/PIATRAONLINE

Video prezentare showroom: https://youtu.be/GBcpneNho0Q

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea