Stiinta & Tehnologie

Philips Xenium 9@9j, puterea AAA

Multi dintre noi au o adevarata problema in clipa cand telefonul mobil ramane fara baterie si fix in acele momente asteptam un apel important.

Dar o companie israeliana cu numele Techtium BackuPower a venit cu solutia ideala. Cei care i-au sustinut cauza au fost Philips, care au incorporat in telefoanele lor aceasta noua tehnologie.

Mica ciudatenie

Philips Xenium 9@9j este telefonul ceva mai diferit fata de celelalte modele de mobile de pe piata, datorita unui slot in care se poate introduce o baterie AAA atunci cand acumulatorul normal al telefonului s-a descarcat.

Dar, mi-am dat seama ca numele telefonului este ciudat, dar asta nu are prea mare importanta. Idea este ca BackuPower vine cu o solutie foarte simpla pentru reincarcare a telefonului. Inserand orice tip de baterie AAA, alcalina sau NiMH reincarcabila, in telefon el va primi un plus de "energie" care il va face folosibil inca o perioada.

Solutii

"Telefonul are locul standard de baterie reincarcabila litiu-ion , dar mai exista si optiunea de a putea sa indroduci o baterie AAA in el, care iti va oferi inca trei ore de convorbiri. Daca bateria ta normala litiu-ion moare, cea de rezerva vine in ajutor incarcand-o pe cea litiu-ion. Astfel, poti incepe sa folosesti telefonul imediat", spune Moti Puran, Manager OEM in Europa.

Xenium 9@9j va fi disponibil in Europa din luna aprilie, dar daca va ganditi ca Philips sunt singurii care fac asa ceva va inselati. Nokia vor lansa in curand un incarcator extern, folosind aceeasi tehnologie, cu acelasi efect. El se va numi Nokia Extra Power DC-8 si va folosi baterii AA.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea