Stiinta & Tehnologie

#sistem de operare #google #android #philips v808

Philips lucreaza la un telefon cu Android

Dupa ce o serie de producatori mari de telefoane mobile au inceput lucrul la terminale cu sistemul de operare Android, Philips intra si el in aceasta tabara.

Recent, reprezentantii companiei au declarat ca lucreaza un telefon care va functiona cu acest sistem de operare.

Specificatii tehnice

Noul telefon Philips se numeste V808 si a aparut deja in cateva fotografii-spion pe Internet. Modelul are ecran sensibil la atingere care masoara 3,2 inch si dispune de o rezolutie HVGA de 320 x 480 px.

Fiind un terminal care va rula sistemul de operare Android, ecranul tactil va suporta si o serie de widget-uri personalizabile disponibile cu Android.

Este posibil ca si bateria telefonului sa reziste la o utilizare indelungata, cei de la Philips fiind cunoscuti pentru telefoanele lor cu acumulatori foarte buni. Zvonurile  mai indica faptul ca V808 ar putea sa fie un telefon din familia Philips Xenium . Alte detalii

Chiar daca inca nu se stiu prea multe lucruri despre acest telefon, Philips V808 va dispune de o camera foto de 3,2 MP, dar care nu va avea flash sau autofocus, dar va suporta captarea de continut video .

Desi pana acum sistemul de operare Android a fost destinat smartphone-urilor sau modelelor high-end, Philips V808 pare sa fie un terminal low-end. Din pacate in prezent nu se stie daca imaginile modelului sunt cele reale sau cand telefonul va fi lansat oficial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea