Stiinta & Tehnologie

#mitsubishi #citroen #peugeot

Peugeot si Citroen ar putea produce un model mic in colaborare cu Mitsubishi

Mitsubishi le-ar putea oferi un model din clasa mica celor de la Peugeot/Citroen, cei trei producatori incercand sa colaboreze mai indeaproape.

Mitsubishi planuieste sa introduca un nou model, numit "masina mica globala", in 2011 , cu pret apropiat de 9500 de euro. Decizia producatorului japonez face parte dintr-un program mai amplu de dezvoltare a vehiculelor ecologice, acesta avand sanse sa fie dezvoltat in colaborare  cu grupul PSA .

Ziarul japonez Asahi scrie ca Mitsubishi planuieste sa livreze noul model de clasa mica grupului PSA. Informatia a fost confirmata partuial de purtatorul de cuvant al Mitsubishi, Tetsuji Inoue, care spune ca Peugeot ar putea fi una din marcile in gama careia va aparea noul model de clasa mica.

Nu ar fi prima colaborare de acest tip dintre Mitsubishi si PSA, gama de SUV-uri Outlander, C-Crosser si 4007 fiind realizata dupa un tipar identic. De aceasta data insa, conducerea Mitsubishi spune ca noul parteneriat ar putea include si legaturi la nivel de capital.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea