Stiinta & Tehnologie

#peugeot bb1 #concept #microcar

Peugeot a confirmat productia microcar-ului BB1

Peugeot BB1 va fi produs in serie. Francezii au raspuns astfel valului de reactii pozitive primite dupa dezvaluirea conceptului la Frankfurt. Versiunea de serie va debuta in urmatorii doi ani.

Peugeot a anuntat oficial intentia sa de a produce in serie conceptul BB1 , dezvaluit toamna trecuta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Se pare ca francezii au fost "fortati" sa ia aceasta decizie dupa valul de reactii pozitive la adresa mignonului.

Astfel, in urmatorii doi ani am putea vedea pe strada un model care masoara doar 2.5 metri lungime, dar din care coboara patru oameni. Peugeot isi doreste o masina de mici dimensiuni, capabila sa suporte o conexiune Bluetooth cu orice tip de telefon, gata sa propuna o compartimentare eficienta a spatiului, dinamism si o manevrabilitate de invidiat.

Momentan nu se cunosc informatii despre propulsorul care va pune in miscare viitorul BB1 de serie, insa acesta ar putea fi electric. Conceptul dezvaluit la Frankfurt era animat de o unitate electrica de 20 de cai putere si 320 de Nm, ce putea imprima performante notabile microcar -ului: 0-100 km/h in 4.0 secunde si o viteza maxima de 90 km/h. In varianta de serie, motorul ar urma sa fie ceva mai cuminte.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea