Stiinta & Tehnologie

Pantech IM-U300K, telefon de rasfatat fetele

Se pare ca piata de desfacere asiatica este cea mai rentabila, pentru ca aici apar cele mai multe brand-uri de telefoane mobile, unele dintre ele necunoscute noua.

Dar nu-i nimic, le rezolvam pe fiecare in parte. Asa se face ca compania Pantech a lansat in Coreea o noua gama de telefoane mobile, destinate, bineinteles, celor mai vorbitoare creaturi de pe aceasta planeta... fetele.

SKY pentru fetite

Adevarul este ca acest telefon ar face deliciul pustoaicelor de pana in 14 ani. Pantech IM-U300K pe nume "SKY", este asa cum s-ar putea ghici un clamshell care vine pe mai multe culori. Sub plasticul carcasei, se afla LED-uri in miniatura care afiseaza diferite animatii atunci cand utilizatorul este apelat.

Ce ar putea face deliciul fetitelor este sistemul de programare al acestor forma luminoase; adica in clipa cand mama suna, carcasa este luminata de o floare sau o inima, depinde de preferinta si cum isi seteaza fiecare telefonul.

Creier la fel de "infantil"?

Cand vine de ce poate telefonul, lucrurile nu mai sunt pentru fetite. SKY IM-U300K are un ecran de 2,2 inch cu rezolutie de 240 x 320 pixeli, 262.000 de culori si masoara 91,8 x 48 x 16,9 mm, cantarind 108 grame.

Terminalul functioneaza in retele tri-band GSM, suporta conectivitate HSDPA de pana la 3,6 Mbps download, capabilitati DMB-TV, adica TV portabil, camera foto de 2 megapixeli cu autofocus si capacitati de inregistrare video, camera VGA secundara pentru teleconferinte, player muzical si video, document viewer, speakerphone, voice recording, USB, infrarosu , PC Sync si multe altele.

Noi europenii nu vom avea ocazia sa punem mana pe acest telefon, prea curand. Singurii care il au sunt americanii, prin operatorul lor de telefonie mobila AT&T.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea