Stiinta & Tehnologie

Palm Treo Pro cu imagini si videoclip de prezentare

Dupa ce Palm Treo 800w s-a lansat in urma cu aproape doua luni, compania si-a luat avant si spera la si mai mult. Zvonurile despre Palm Treo Pro au tot circulat, dar azi se pare ca acestea au luat o noua intorsatura.

Pentru prima data din multe saptamani de "dat cu parerea", Palm Treo Pro este mai aproape de realitate dupa ce cateva imagini si un videoclip de prezentare au aparut pe internet.

Satui e Palm

Oamenii pareau satui de Palm, dar odata cu reinvierea companiei, fiecare a inceput sa fie mai interesat de soarta terminalelor produse de ei. Desi imaginile aparute pe internet par cat se poate de oficiale, producatorii nu au facut nici un anunt in aceasta privizinta.

Totusi, lumea se inghesuie sa spuna ca anuntul oficial este foarte aproape. Dar mai e posibil ca si acest terminal sa se lanseze in tacere, asemenea lui Treo 800w, care nu a starnit prea multe valuri in randurile fanilor.

Specificatii tehnice

Dar daca tot am ajuns sa vorbim de Palm Treo Pro, e cazul sa discutam si despre specificatiile tehnice ale acestui terminal, chit ca sunt putine. Din imagini se poate vedea ca noul model imprumta din look-ul mai vechiului Centro, dar vine cu anumite caracteristici noi.

Prin urmare, Palm Treo Pro are un ecran tactil cu rezolutie de 320 x 320 pixeli, tastatura QWERTY completa si vine cu butoane dedicate, unul dintre ele fiind cel de pornire/oprire a Wi-Fi-ului. Nu ii va lipsi nici receptorul GPS-ul, slotul microUSB si slotul pentru mufa standard de 3,5 mm.

Totodata se zvoneste ca Palm Treo Pro va avea un procesor de 400MHz, memorie ROM de 256 MB, cea RAM de 128 MB si va rula sistemul de operare Windows Mobile 6.1. Din pacate nu se stie pretul sau cand va fi anuntat oficial, dar se spera ca evenimentul se va intampla curand.

Film de prezentare a noului Palm Treo Pro



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea