Stiinta & Tehnologie

#lansare #europa #romania #septembrie #palm pre

Palm Pre se lanseaza in Romania in septembrie

Unul din cele mai asteptate terminale Palm, modelul Pre, se va la lansa in Europa in luna septembrie.

Mai mult, in aceeasi luna fanii din Romania vor putea achizitiona Palm Pre-ul si din magazinele autohtone.

Surse interne

Se pare ca Ziarul Financiar, citat chiar de GSMArena.com scria in paginile sale ca surse de la I.R.I.S., distribuitorul oficial Palm in Romania, au declarat ca terminalul se va lansa in tara noastra in luna septembrie a anului 2009. Mai mult, tot acestia spuneau ca in Romania, Palm Pre va costa in jur de 400 de euro.

Totusi, reprezentantii Palm nu au facut nici un anunt oficial referitor la viitoarea lansare a terminalului Pre in Europa. In Statele Unite ale Americii, telefonul este deja disponibil (din 6 iunie), iar in Marea Britanie, Pre va fi distribuit prin operatorul de telefonie mobila O2.

Specificatii tehnice

Palm Pre are un ecran de 3,1 inch, sensibil la atingere cu o rezolutie de 320 x 480 pixeli. In plus partea de jos a ecranului suporta "gesturi", miscari ale degetelor precum telefonul Apple, iPhone.

Modelul este un slider care dispune si de tastatura QWERTY completa. Telefonul ruleaza platforma recent dezoltata de Palm, webOS , dispune de un procesor mult mai bun, despre care compania spune ca are o putere foarte mare. Memoria interna a lui Palm Pre este de 8 GB.

Telefonul are camera foto de 3 MP cu flash LED, dar nu se stie daca dispune de autofocus. Palm Pre are si slot pentru mufa stadard de casti audio de 3,5 mm si suporta conectivitate EV-DO (Evolution-Data Optimized), WiFi 802.11b/g, are receptor GPS si Bluetooth cu A2DP.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea