Stiinta & Tehnologie

#palm #pre #pixi #plus

Palm Pre Plus si Pixi Plus se vor lansa si in Europa

Vestea buna pentru fanii Palm din Europa; cele mai recente telefoane mobile ale producatorului, Pre Plus si Pixi Plus se vor lansa si pe acest continent.

Palm Pre Plus (model P101) si Pixi Plus (model P121) s-au lansat deja in Statele Unite ale Americii prin operatorul de telefonie mobila AT&T.

Specificatii tehnice Palm Pre Plus

Global Certification Forum (GFC) si-a dat "OK"-ul lpentru frecventele de functionare ale celor doua, astfel ambele telefoane vor fi quad-band GSM/GPRS/EDGE, dar si dual-band UMTS/HSDPA 2100/900MHz. Specificatiile tehnice ale noului telefonul Palm Pre Plus indica un ecran tactil de 3,1 inch, cu o rezolutie de 320 x 480 pixeli, iar partea de jos a ecranului suporta "gestica". Modelul este un slider care dispune si de tastatura QWERTY completa. Telefonul ruleaza platforma recent dezoltata de Palm, webOS, dispune de un procesor mult mai bun, despre care compania spune ca are o putere foarte mare.

Telefonul are camera foto de 3 MP cu flash LED, dar nu se stie daca dispune de autofocus si asemenea primul model are foat focus fix. Palm Pre Plus are si slot pentru mufa stadard de casti audio de 3,5 mm si suporta conectivitate EV-DO (Evolution-Data Optimized), WiFi 802.11b/g, are receptor GPS si Bluetooth cu A2DP.

Specificatii tehnice Palm Pixi Plus

Palm Pixi Plus masoara 111 x 54,9 x 10,9 mm, cantareste in jur de 110 grame si are un ecran de 2,63 inch, tactil cu rezolutie de 320 x 400 pixeli. Telefonul vine dotat cu serviciul Palm Synergy care ofera acces direct la Google, Microsoft Exchange ActiveSync, Facebook, Yahoo! si LinkedIn. Modelul este echipat cu un procesor Qualcomm MSM7627 de 600 MHz, dispune de 8 GB memorie interna si are o camera foto de doar 2 MP cu flash LED si focus fix.

La capitoul conectivitate, Palm Pixi Plus este dotat cu Bluetooth cu EDR si A2DP care lasa utilizatorul sa conecteze un set ca casti audio wireless, slot microUSB, cel pentru mufa standard de 3,5 mm, receptor GPS si conectivitate EVDO Rev. A (Evolution-Data Optimized).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea