Stiinta & Tehnologie

Ozura Mobile si Mojos Mobile fac echipa

P
e unii, acest lucru nu ii va "incalzi" cu nimic, dar pe altii da, pentru cele doua companii nu au facut aceasta miscare de trupe doar ca sa fie facuta.


Ozura Mobile, una din cele mai mari companii de dezvoltare si distributie de jocuri pentru telefoane mobile din lume, s-a gandit sa isi consolideze mai bine pozitia pe cotinentul nostru si a facut echipa cu Mojos Mobile, o companie cu sediul in Germania.

Si uite asa, Mojos se angajeaza de acum inainte sa distribuie in Germania, Austria, Olanda si euro . De atunci, aceasta cifra a crescut continuu, ca sa ajunga in 2012 la o suma estimata de 2,4 miliarde de euro.

Studiu de piata

Cu aceste statistici la bord, Ozura si-a facut intrarea pe piata de telefonie mobile din Europa: "Descarcarea de jocuri pe mobile a intrecut cu mult cel al soneriilor de apel, mai ales pe piata din Europa de Vest. Credem ca prin acest parteneriat vom creste numarul de utilizatori care descarca jocuri si datorita intrarii noastre pe piata europeana de telefonie mobila", declara H.E. Mah, vice presedinte de marketing al Ozura.

"Aceasta este cel mai bun moment si cea mai buna sansa de parteneriat cu Mojos, pentru ca piata europeana are un potential imens", a mai complentat H.E. Mah.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro
  •   2008-04-29
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila:  Condu-ti tu cariera, nu lasa cariera sa te conduca!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila:  Condu-ti tu cariera, nu lasa cariera sa te conduca!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii