Stiinta & Tehnologie

Ozura Mobile anunta Fishy Fishee pentru telefoane mobile

Singapore ataca cu un nou joc pentru telefoane mobile. Mai bine spus, compania Ozura Mobile, cu sediul in Singapore , anunta lansarea unui nou titlu pentru telefoanele mobile.

Este vorba despre Fishy Fishee si acest lucru se intampla dupa ce Ozura Mobile a mai lansat recent doua titluri pentru dispozitivele mobile, jocurile Beijing Dreams si Counter Smash.

Cum sa pescuiesti

Daca nu esti maestru in manaritul unditei pe malul lacului, iata o alternativa care poate sa devina mai putin frunstranta, dar care promite ceva mai multa distractie. Se stie ca pescuitul este un sport plictisitor si este doar pentru cei cu rabdare de otel.

Titlul celor de la Ozura, vine cu 15 feluri diferite de momeala, echipat cu diferite metode si tehnici de pescuit si grafica de mare exceptie. Eroul principal al jocului este Little YY (Micutul YY), un baietel care este unul dintre cei mai tari pescari sau cel putin asta doreste el sa devina.

Daca altii viseaza sa devina astronauti, iata ca eroul noastru viseaza sa devina cel mai tare pescar de pe mal. Ce trebuie tu sa faci ca jucator? Sa-l faci pe Little YY sa intre in gratiile maestrului pescar, Old Man of PD (sau PD-Man), care nu este cel mai socibil personaj.

Pe tot mapamondul

Fishy-Fishee nu a fost inca lansat, dat atunci cand se va intampla, se spera la o lansare mondiala. Prin urmare se prea poate ca sa-l primim si noi.

H.E.Mah, Vice President al departemntului de Marketing la Ozura declara ca: "Fishy-Fishee il face pe jucator sa expeimenteze adrenalina si tensiunea din timpului unei partide de pescuit, dar de data aceast actiunea de desfasoara pe telefoanele lor mobile. Titlul este un joc extraordinar care necesita reactii bune".

Joc de plin de tensine si adrealina? Nu se stie pana nu se incearca. Dar este clar, Fishy-Fishee este un joc diferit de realitatea pescareasca.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea