Stiinta & Tehnologie

OT-V770 de la Alcatel

Nu s-au mai auzit multe lucruri de la Alcatel . Lumea chiar incepuse sa uite de ei. Dar iata ca situatia s-a schimbat odata ce compania a facut un pas inainte si s-a gandit sa lanseze un nou telefon.

Familia Flavour

Astfel, modelul OT-V770 a vazut lumina zilei. Probabil nu mare lucru pentru unii, dar pentru Alcatel sigur este, acest telefon fiind primul lor model care sa beneficieze de multimedia tri-band.

Si acum e timpul sa aflam cate ceva despre OT-V770. Daca familia de telefoane Flavour va spune ceva bine, daca nu, aflati ca este o linie 20 de telefoane anuntate de Alcatel de ceva vreme. Alaturi de Flavour, compania mai promite telefoane "fashion" din gamele Essence, Life si Brand Design. Unele modele chiar promiteau conectivitate 3G sau chiar HSDPA.

Noul membru...

Iar acum sa ne intoarcem la "starul" zilei de la Alcatel. Modelul OT-V770 este un telefon de tip candybar, cu o grosime de 10 mm, are MP3-player incorporat care poate reda fisiere MP3, AAC si AAC+, ofera conectivitate Bluetooth stereo si are o camera modesta de 1,3 megapixeli.

Telefonul si-a pastrat riguros statutul de entry-level, avand o memorie interna de doar 10 MB care poate fi extinsa pana la 2 GB cu ajutorul unui card microSD. Totusi, acest model e ceva mai special. Daca nu e folosit ca telefon, poate fi conectat la calcultator si folosit pe post de camera web .

Partea rea

Cei doritori, pot sa aleaga unul dintre cele doua versiuni de culori in care telefonul este pregatit sa iasa pe piata: alb sau negru. Singura problema este ca nu se stie o data exacta a lansarii acestui telefon.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea