Stiinta & Tehnologie

Oscar pentru Motorola

La cea de-a 79-a ediţie a Premiilor Academiei de Film, Motorola îşi face apariţia pentru a oferi în premieră, în cea mai senzaţională noapte de la Hollywood, MOTORIZR Z3, un terminal care combină stilul şi tehnologia inovativă şi care nu a fost încă lansat pe piaţă. Astfel, primii 25 de nominalizaţi la categoria regie, alături de actorii aspiranţi la Oscar, vor primi un MOTORIZR – devenind primii consumatori din Statele Unite care deţin acest telefon nou Motorola.

Terminalul compact si mecanismul de tip slider ajută utilizatorii să rămană în permanenţă conectaţi, iar forma lui deosebită va atrage cu siguranţă atenţia în momentul defilării pe covorul roşu.

Respectand tradiţia, Motorola va pune la dispoziţia fiecărui nominalizat un telefon de Oscar într-o cutie personalizată, cu un design deosebit. Anul acesta MOTORIZR va fi oferit într-un ambalaj special care aminteşte de uşa cabinelor de probă de la Hollywood, la care se adaugă o stea personalizată cu numele şi categoria fiecărui nominalizat.

Îmbinand design-ul inovativ cu un set impresionant de caracteristici tehnice, MOTORIZR se adresează consumatorilor activi din punct de vedere social, aflaţi în permanenţă mişcare, satisfăcandu-le nevoia de stil, distracţie şi aventură. Acest telefon cu sistem glisant şi finisaje precise poate fi utilizat în ambele cazuri, cand clapeta este închisă dar şi deschisă.

Mai mult, utilizatorii terminalului MOTORIZR pot capta imagini atat vertical cat şi orizontal, imortalizand momentele preferate în fotografii de bună calitate. Făcand apel la simţuri, dispozitivul suplu se mandreşte cu imagini excepţionale, un ecran în culori vii, capabilităţi muzicale dezvoltate şi conectivitate globală.

Nominalizaţii vor mai primi două modele noi de căşti Bluetooth® compatibile cu telefonul MOTORIZR. Modelul H800 îmbină moda şi funcţionalitatea cu tehnologia inovatoare Motorola Rapid Connect.

Urmează Motorola S9, care asigură acces wireless nelimitat la muzică şi apeluri vocale în timpul mişcării. Iniţierea şi încheierea apelurilor, volumul şi selectarea melodiilor se pot controla uşor, prin manipularea butoanelor căştii. Uşor adaptabil la difuzoarele stereo compatibile Bluetooth, Motorola S9 este alegerea perfectă pentru utilizatorii care doresc să asculte melodiile preferate şi să rămană în permanenţă conectaţi. Toate acestea sunt posibile cu ajutorul unui dispozitiv care cantăreşte mai puţin de 30 de grame, fiind mai uşor decat o pereche de ochelari de soare obişnuiţi!

De asemenea, fiecare terminal oferit este încărcat în prealabil cu un album de 10 melodii noi, semnate de artişti în plină ascensiune, care vor completa cu succes lista de melodii descărcate pe telefon.

Oferind o multitudine de caracteristici atractive printr-un design rafinat, uşor de utilizat, MOTORIZR este accesoriul perfect al candidatului la Oscar, oferindu-i naturaleţe, stil şi distracţie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea