Stiinta & Tehnologie

OrangePixel lanseaza Twin Legend pentru telefoane mobile

Dupa cum observam jocurile pentru telefoane mobile se inmultesc pe zi ce trece asa cum companiile dezvoltatoare de astfel de titluri isi sporesc si ele numarul.

Fie ca sunt mai mici, fie ca sunt mai mari, aceste compani isi incep activitatea intr-un domeniu in plina crestere, pentru ca telefoanele mobile sunt printre cele mai cautate "console" de joc, dupa cele deja cunoscute ca PSP ( PlayStation Portable ) sau Nintendo DS Lite.

Shooter vertical

Da, ok! Recunosc, shooter vertical nu este un termen pe care toata lumea sa-l inteleaga, dar oricare dintre voi ati jucat un titlu mai vechi, veti intelege imediat despre ce e vorba.

Lansat de compania OrangePixel, noul joc pentru dispozitivele mobile, se numeste Twin Legend. Asa cum am spus si ceva mai devreme, titlul este un shooter vertical, dar Twin Legend mai are si elemente " hardcore " sau elemente de joc casual .

Daca ai jucat vreodata titluri ca Galaga si Xenon, vei stii cum sa te descurci si cu Twin Legend. Te vei deplasa la stanga, dreapta, sus si jos, evitand inamicii incercand in acelasi timp sa distrugi tintele care iti apar in cale.

Stil retro

Jocul este realizat in stil retro, cel putin aceasta impresi iti lasa coloana sonora. Pe parcursul jocului, va trebui sa deschizi nivele ascunse. Unele bonusuri sunt si ele "inchise". Acestea vor fi disponibile daca jucatorul va trece cu brio de un val de atac.

Cand toate obstacolele au fost trecute jucatorul va putea in sfarsit sa intre in modul Pro, unde alte il pandesc alte "pericole". Jocul are o poveste buna, este usor de manuit si un mod de joc continuu.

Vei avea la dispozitie 4 lumi cu 8 nivele, stil retro, pastarea scorurilor online si posibilitatea sa trasferi jocul pe Zeemote. Daca te intereseaza, jocul poate fi achizitionat de pe site-ul oficial OrangePixel, //www.orangepixel.net. Tot acolo gasesti si o lista completa a telefoanelor compatibile cu acest titlu.

Demonstratie video de joc al titlului Twin Legend



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea