Stiinta & Tehnologie

#uniunea europeana #roaming #reducere #tarife #orange

Orange reduce tarifele de roaming

Clientii Orange Romania vor fi printre primii europeni care vor putea beneficia de noile tarife la nivelul reglementarii europene, atat pentru convorbiri cat si pentru mesaje scrise, atunci când calatoresc pe teritoriul Uniunii Europene.

Ei vor fi tarifati cu 0,43 euro/minut pentru apelurile initiate, 0,19 euro/minut pentru apelurile primite si 0,11 euro pentru mesajele scrise trimise.

Oferta " portocalie "

Orange ofera noile tarife din 15 iunie, cu doua saptamani mai devreme fata de data la care acestea intra in vigoare prin reglementarea europeana, clientilor care isi vor activa optiunile Permis de Vacanta sau Favourite Countries. Cu Permis de Vacanta si Favourite Countries, vara aceasta clientii Orange au reduceri considerabile la tarifele pentru convorbiri in roaming, comparativ cu eurotarifele. Din 15 iunie, clientii Orange care isi activeaza optiunea Permis de Vacanta vorbesc in roaming la tarife cu 21% mai mici decat noul eurotarif. Pentru o taxa de activare de numai 4 euro (TVA inclus) utilizatorii acestei optiuni au 10 minute pentru convorbiri si 1 MB pentru conectare la internet, trafic wap sau transmitere de mesaje multimedia in tarile Uniunii Europene.

In plus, pentru a beneficia de mai multe minute, atat clientii cu abonament cat si utilizatorii Orange PrePay au posibilitatea sa isi activeze optiunea Permis de Vacanta ori de cate ori doresc.

Optiuni la abonament

Tot din 15 iunie, clientii Orange cu abonament care aleg optiunea Favourite Countries vor avea 60 de minute pentru apeluri de roaming sau apeluri internationale. Acestia pot alege dintre tarile Uniunii Europene, Elvetia sau Moldova, pentru o taxa de activare de 12 euro (fara TVA).

Pentru tara favorita, in limita minutelor incluse, apelurile initiate in roaming sunt tarifate cu 0,10 euro (fara TVA), iar apelurile primite in roaming si cele initiate din Romania cstre tara favorita sunt gratuite.

De asemenea, pentru a beneficia de mai multe minute, abonatii au posibilitatea sa isi activeze Favourite Countries de mai multe ori si pentru mai multe tari. Optiunea Favourite Countries asigura abonayilor Orange care calatoresc in Uniunea Europeana tarife reduse cu 30% fata de noile eurotarife.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea