Stiinta & Tehnologie

Orange lanseaza in noiembrie continutul 3D pe telefonul mobil

Orange, liderul pietei de telecomunicatii din Romania, lanseaza, pe 16 noiembrie, in premiera nationala SIM +, o cartela SIM cu memorie flash de 128 de MB si in premiera mondiala continut multimedia 3D preinstalat pe cartela SIM.

Orange Romania este primul operator mobil din lume care ofera clientilor sai posibilitatea sa vada pe telefonul lor imagini, videoclipuri si MMS-uri in relief cu ajutorul ochelarilor speciali 3D, inclusi in pachet.

Pe langa aplicatiile de tip Info Services, Mobile Banking, SIM Backup, Group Text Messages, SIM Wallet si SIM Signatures, noul SIM+ va include continut multimedia stocat pe cardul de memorie flash de 128 MB. Memoria flash permite utilizatorului sa vizualizeze continutul predefinit, sa stearga sau sa adauge continut nou. Pentru clientii care doresc sa descarce continut nou, fisierele de pe SIM+ contin link-uri catre sectiunile dedicate din portalul Orange World.

Orice client nou sau existent isi poate cumpara sau schimba SIM-ul obisnuit cu un SIM+, platind 8 USD, fara TVA . SIM+ poate fi folosit in orice telefon mobil, insa memoria flash de 128 MB este disponibila doar in telefoanele compatibile.

„Orange Romania inoveaza din nou si prin continutul multimedia 3D (stereoscopic), SIM+ deschide drumul catre o zona ne-explorata pana acum de alti operatori. Suntem foarte interesati de modul in care clientii vor aprecia memoria de 128 MB si noul continut 3D, in special efectul de relief oferit acum pe telefonul mobil. In cazul in care reactiile vor fi pozitive pe viitor putem dezvolta aplicatii diverse, de la jocuri pana la filme 3D pe telefonul mobil”, a declarat Bogdan Ciubotaru - Senior Product Manager Orange Romania

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea