Stiinta & Tehnologie

Orange aduce clipuri din Premier League pe telefonul mobil

Operatorul de telefonie mobila Orange Romania anunta achizitionarea drepturilor de transmitere a unor videoclipuri cu secvente din meciurile Premier League direct pe telefonul mobil. Clientii Orange vor putea viziona extrase din meciurile sezonului 2006-2007 pe portalul wap .

Pe durata acestei competitii, abonatii Orange si utilizatorii PrePay vor putea accesa pe wap in Orange World videoclipuri cu fazele cele importante din timpul meciurilor: goluri, lovituri de penalty, finalul partidei si pot opta sa primeasca notificari despre meciurile echipei favorite sau notificari near-live despre fazele importante din anumite meciuri.

Mai mult, clientii Orange vor putea urmari in Orange World rezumatul meciurilor la 5-6 minute dupa incheierea acestora. Inregistrate sub forma unor videoclipuri, rezumatele meciurilor din Premier League pot fi accesate gratuit, clientii Orange urmand sa plateasca doar traficul de wap conform pachetului de date activat. Descarcarea videoclipurilor pe telefonul mobil costa doar 1 pe videoclip.

“Din 2004, de cand am lansat in premiera in Romania serviciile video pe telefonul mobil, am oferit imagini din Divizia A, Cupa Romaniei, Echipa Nationala, Superliga turca, EURO 2004, Cupa UEFA, Liga Campionilor si Campionatul Mondial. Ne bucuram sa putem oferi acum clientilor nostri si secvente near-live sau inregistrate din meciurile disputate in Premier League una dintre cele mai bune ligi de fotbal din lume“, a declarat Alina Bălş , Senior Product Manager la Orange.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea