Stiinta & Tehnologie

#opera mobile #browser #windows mobile #symbian

Opera Mobile 10 beta, disponibil pentru Windows Mobile

ong>Utilizatorii care detin telefoane mobile care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile pot incepe utilizarea versiunii beta a browser-ului web Opera Mobile 10.

Noul navigator de internet poate fi descarcat gratuit de pe site-ul oficial al producatorului.

Asemanator cu Opera Mini 5

Noul browser nu vine cu prea multe modificari asemanadu-se cu versiunea pentru telefoanele Symbian si totodata cu Opera Mini 5 care a fost lansat in luna septembrie a lui 2009. Ca si in cazul variantei anterioare si Opera Mobile 10 are o serie de caracteristici speciale.

Astfel noul browser are un design aparte cu o interfata intuitiva, dispune de navigare cu tab-uri asemenea navigatoarelor normale destinate sistemelor desktop si are o interfata optimizata pentru dispozitivele cu ecran tactil. Totodata, noul Opera Mini 10 vine cu un sistem care poate retine parolele si le pastreaza securizate pentru a nu putea fi accesate de oricine si dispune de "speed dial", un modul care pune la dispozitia utilizatorului pagini web selectate anterior de acesta.

Compatibilitate

In prezent, Opera Mini este unul din cele mai folosite navigatoare de Internet pentru dispozitivele mobile. Browser-ul ruleaza pe platforme care suporta Java,

Versiunea Beta a Opera Mini 10 poate fi descarcata de pe site-ul oficial al producatorului, atat pentru telefoanele care ruleaza Symbian, cat si pentru cele care vin dotate cu sistemul de operare Windows Mobile.
  •   2009-11-19
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii