Stiinta & Tehnologie

#opera mobile #mini #versiunea #beta #browser web

Opera lanseaza Opera Mobile 9.7, versiunea Beta

Unul din cele mai cunoscute browsere web pentru dispozitivele mobile, Opera Mobile a ajuns la o noua versiunea.

Opera Mobile 9.7 Beta vine cu o serie de schimbari pentru navigari mult mai rapide pe internet.

In viteza


Noul Opera Mobile 9.7 a fost optimizat pentru navigarile pe internet. Prin urmare utilizatorii vor putea randa informatiile de pe o pagina web cu 25% mai repede. Acest sistem, numit Turbo, va fi integrat si in versiunea Opera pentru PC-uri.

Versiunea Mini a celor de la Opera a primit 100 de puncte din 100 posibile la testul Acid3. Pentru a trece cu brio acest test, browser-ul trebuie sa foloseasca setarile normale, animatiile trebuie sa fie redate usor, iar pixelii trebuie redati ca in imaginile de referinta originale.

Noua varianta de Opera va avea incorporate widgeturi, asemenea predecesorului 9.5. Mai mult, nu ii vor lipsi nici add-on-urile. Widgeturile preinstalate din noul browser web includ aplicatii web ca GeoQuiz, Twitter, Bubbles, MyStatus si Google Translate.

Putere Turbo


Pentru aceste performante, Opera a folosit motorul "Turbo". Acest modul reuseste sa incarce broswer-ul web doarte rapid si pe telefoane mobile cu specificatii tehnice reduse din categoria low-end.

Pentru acest gen de telefoane se aplica aceeleasi reguli si suport de widgeturi. Utilizatorii vor putea sa descarce si alte widgeturi de pe site-ul official de download a celor de la Opera. Totusi, Opera Turbo este de folos pentru terminalele care dispun de o conectivitate redusa, maxim EDGE.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea